Regnbågs biffar


 

biffIdag testar jag att göra biffar på Regnbåge !

Recept: 1 stor Båge skinnfri, filead o urbenad

1 riven gul lök / 1 ägg /ströbröd /dill /(salt o peppar efter behag)

Gör så här

Dela bågen i tärningar koka C:a 2 min låt svalna lite

Lägg allt i en bunke mosa med en gaffel inte för noga (gärna lite bitar kvar )

Låt stå en stund ,forma biffarna panera med ”Panko ströbröd”

Stek dessa Gyllenbruna och servera med ris eller annat alternativ ! Gottigotti

Annonser
av fiskeroffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s